İnternet Hızı Nasıl Artırılır?

Sıradaki içerik:

İnternet Hızı Nasıl Artırılır?

Google Mesajlar Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geliyor

597 okunma — 04 Kasım 2020 18:00
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

google mesajlar onaylanmis sms ozelligi 1576181271

Google, oldukça sınırlı bir ‘Mesajlar’ kullanan kitlesi ile birlikte, getirdikleri bir yeniliği test etmeye başladı. Bu yenilik, gönderilecek metinlerin tasarlanıp, seçilmiş olan bir gün ve saatte ayarlanmasına olanak sağlıyor. Yeniliğin ne zaman herkese açılacağı, henüz bilinmiyor.

Amerika Birleşik Devletleri’nde yer alan teknolojinin devlerinden birisi olan Google, popüler uygulamalarından bir tanesi olan “Mesajlar” için yeni bir özelliği test etmeye başladı. Oldukça kısıtlı bir kullanıcı kitlesiyle test edilmeye başlayan bu özellik, kullanıcıların tasarlanmış iletiler yollamalarını sağlıyor.

Google İletiler uygulamasında test edilmeye başlanan bu özellik, kullanıcıların işlerini basitleştirecek cinsten. Zira bir kullanıcı, bu özellik sayesinde hazırladığı bir iletiyi dilediği gün, dilediği saatte yollayabilecek. Üstelik kullanıcıların, bu özelliği kullanabilmek için yalnızca Gönder tuşuna basmaları gerekecek.

Google Mesajlar’da test aşamasında olan yenilik merakla bekleniyor

5e7afa87b57f151920b4302a

Google’ın “Mesajlar” uygulamasında test ettiği özellik, kullanıcılara değişik avantajlar sağlıyor. Ayriyeten bir kullanıcı, bu özelliği kullanarak sunulan tarihleri otomatik olarak seçebiliyor ya da bir ileti için manuel olarak tarih saat tercihi yapabiliyor. Ayrıca kullanıcılar, iletinin sevk edileceği vakit gelene kadar iletiyle alakalı el ile düzenlemeler yapabiliyor, isterlerse tasarlanmış bu ileti gönderimini iptal edebiliyorlar.


Google’ın test etmeye başladığı mesaj tasarlama özelliğinin ne zaman kullanıma sunulacağı şu an için öğrenilmiyor. Ancak görünüşe göre özellik, an itibarı ile hazır vaziyette. Başka Bir Deyişle firmanın, tasarlanmış iletiler özelliğini kullanıma sunması artık an meselesi. Bu arada, özelliğin şu an için yalnızca metin iletilerinde kullanılabildiğini, başka bir deyişle özellik kapsamının da genişletmeye müsait olduğunu söylememiz gerekiyor.

Google Mesajlar Uygulamasına Büyük Bir Yenilik Geliyor? yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için OyunhaberTR’yi takipte kalın. Oyun, teknoloji ve daha birçok bilginin paylaşıldığı OyunHaberTR’den kopmayın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli