İstikbal Müşteri Hizmetleri

Sıradaki içerik:

İstikbal Müşteri Hizmetleri

Fortnite Ne Kadar Sürede İner?

958 okunma — 25 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Fortnite Ne Kadar Sürede İner

Fortnite Ne Kadar Sürede İner? Sorusu oyunu ilk kez indirecek olanların akıllarında yer almaya hızla devam eden bir sorudur. Bir savaş, galibiyet ve mağlubiyet oyunu olarak oynana Fortnite, oyun severlerin en sevdiği oyunlar içerisinde yer alıyor. Hem oynaması oldukça keyifli olan hem de çoklu oyuncu özelliği bulunan bir oyundur. Sizler de arkadaşlarınızla birlikte oynamak istediğinizde Fortnite Ne Kadar Zamanda İner? Sorusuna yanıt bulduktan sonra ve gerekli cihaz ayarlamalarını yaptıktan sonra rahatlıkla oyuna giriş yapabilirsiniz. Battle Royale, Çılgın Parti, Kreatif ve Dünyayı Kurtar modları bulunan bu oyun dünyanın en çok oynana oyunlarından birisidir.

Fortnite inerken Bilgisayarı Yavaşlatır Mı?

Dakikada ortalama 180 MB indiği bilinen Fortnite Ne Kadar Sürede İner? Sorusuna verilebilecek en ortalama cevaptır. 3 dakika içerisinde yaklaşık 180 MB iniş sağlar. Bu hız sizin internet hızınıza göre değişiklik gösterir fakat Bu 3 dakikalık ortalama değer tamamen Türkiye’de ki ortalama intenet hızı baz alınmıştır. Toplamda 3 megabitlik bir oyundur ve kısa sürede inmesi gerçekleşir. Saatlerce beklemenize gerek kalmaz. İnme süresinin yanı sıra bilgisayarı yavaşlatıp yavaşlatmayacağı da söz konusu olmaktadır. Fortnite’yi indirmeden önce;

  • Bilgisayar işletim sisteminizin oyuna uygun olduğundan emin olmalısınız.
  • İndirme yaptığınız işletimin güvenilir olduğundan emin olmalısınız.
  • Çözünürlük odaklı indirme yapmalısınız.
  • Oyun içi alımları indirme tamamlandıktan sonra hayata geçirmelisiniz.
  • Ekstra indirimleri aynı anda eş zamanlı olarak yapmamalısınız.

Bu maddelere dikkat ederek oyunu indirdiğiniz takdirde, bilgisayarınızda ya da cihazınızda herhangi bir yavaşlama söz konusu olmaz. Güvenle ve hızlıca indirmeye devam edebilirsiniz.

Fortnite Ne Kadar Sürede Zamanda iner ve Kaç GB Alan Gereklidir?

Bilgisayara ya da farklı bir cihaza oyunu indireceğiniz zaman Fortnite Ne Kadar zamanda İner? Ve kaç GB gereklidir soruları da aklınızda yer edinebilir. Öncelikle cihazın işletim sisteminin hızlı olması ve yeterli olması gerekir. Ardından mutlaka en az 36 GB dahili hafızanın olması gerekir. Böylece oyunu kısa sürede indirebilir ve hızlıca alanlarınızı boşaltmanıza gerek kalmadan oynamaya başlayabilirsiniz. Eğer cihazınızın kapasitesi doluysa, temizleme yaparak ve fazla klasörleri kaldırarak oyun için yer açabilirsiniz. Böylece oyunun keyfini çıkarmaya başlayabilirsiniz.

Aklınıza takılan bütün konuları yorumlar kısmında yazabilirsiniz. https://www.oyunhabertr.com/ sitemizi güncel olarak takip etmeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli