ETS 2’ye Türkiye Haritası Geldi!

Sıradaki içerik:

ETS 2’ye Türkiye Haritası Geldi!

Fortnite İniş Taktikleri

1133 okunma — 09 Aralık 2019 21:00
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Merhaba. Her Battle Royale oyununda olduğu gibi Fortnite’da da taktikler en önemli şeylerdir. Güzel bir galibiyet için güzel başlangıç şarttır. Bu yüzden size birkaç iniş taktiğini anlattık. Hiç uzatmadan yazımıza geçelim.

1-) İniş yapacağınız yeri önceden haritadan işaretleyin ve Savaş Otobüsü ineceğiniz yerin tam üstünde iken değil de gerisindeyken atlayın. Havada geçen zamanı ve mesafeyi iyi ayarlarsanız en hızlı siz inersiniz ve düşmanlarınızdan bir adım önde olursunuz. Birkaç denemeden sonra alışmaya başlarsınız

2-) İneceğiniz yeri doğru seçin. Binanın çok olduğu yere daha çok kişi ineceğinden çatışmalar çok daha fazla yaşanacaktır. Onun yerine biraz daha mütevazi yerlere inmeye çalışın.

3-) Kendinize ve aiminize güveniyor iseniz fazla binalı yerlerden çok daha fazla lootlanırsınız ve silah yetenekleriniz çok daha fazla gelişir. Retail Row, Tilted Rowers, Plesant Park gibi yerler sizin için ideal yerlerdendir.

4-) Daha fazla uzun yaşamak isterseniz küçük ve az olan binalara gitmeniz gerekiyor. Tabi böyle yerlerde ekipmanlarınızın kötü olma olasılığı daha yüksektir. Ama şansınız varsa çok binalı olan yerlerde bulunan itemlerden çok daha güzellerini bulabilirsiniz.

Bugün sizlere birkaç iniş taktiğini anlattık. İleride başka taktik yazılarımızda görüşmek üzere, hoşçakalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli