Forza Horizon 4 Güncellemesi (21 Aralık) Yama Notları

Sıradaki içerik:

Forza Horizon 4 Güncellemesi (21 Aralık) Yama Notları

Fortnite Denizaltı Nerede? Fortnite Günlük Meydan Okuma Rehberi

756 okunma — 23 Aralık 2018 14:55
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

maxresdefault 3

Fortnite’ta denizaltı nerede? Fortnite ‘a 7. Sezonun gelmesiyle 14 günlük meydan okuma görevleri başladı, bu gün Fortnite meydan okumalarının 3. günü ve Fortnite bu günde oyunculara ”Denizaltının üstünde dans et” eğlenceli bir görev verdi. Tabi şimdi siz Fortnite ‘ın dev haritasında biz o denizaltını nasıl bulacağız der gibisiniz, telaşlanmanıza gerek yok, biz sizler için Fortnite ‘ta ki gizli denizaltını bulduk. Aşağıda denizaltının nerede olduğunu belirten bir harita koydum, iyi eğlenceler. Fortnite ‘ın diğer meydan okumalarında zorlanıyorsan, çekinme sayfamıza gel biz sizlere yardım etmekten mutluluk duyarız. Fortnite ‘ın geçen 6. Sezonunda olduğu gibi haftada 3 meydan okuma görevi yapılıyor.

Fortnite Denizaltı ‘nın Yeri

Fortnite ‘ın 7 sezonu için düzenlenen 14 Günlük Battle Pass meydan okumalarının üçüncüsü, bu görevde aşağıda belirttiğimiz denizaltının üzerine çıkıp dans etmeniz gerekiyor, tabi bu görevi yapmadan önce dikkat etmeniz gereken bir yer var Fortnite ‘taki bir denizaltının tepesinde dans etmeye başlamadan önce ilk iki meydan okumayı tamamladığınızdan emin olun.

fortnite denizalti yeri ve gorevi nerede 2

Ve işte gitmeniz gereken denizaltının yeri yukarıda. Bu arada, Ancak eğlence burada bitmiyor: Fortnite yasak bölgelerinde dans etmek ve haftanın birinci mücadelesinde gizli bir Savaş Geçidi katmanını ortaya çıkarmak zorundasın. Bu meydan okumaya başladığınız  takımınızla eğleneceğinizi umuyoruz ve size mutlu bir Fortnite sezonu diliyorum.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli