Call Of Duty: Mobile sistem gereksinimleri

Sıradaki içerik:

Call Of Duty: Mobile sistem gereksinimleri

Fortnite ‘a neden giriş yapılamıyor? Fortnite kaldırılıyor mu?

1189 okunma — 14 Ekim 2019 22:00
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

fortnite

Bildiğiniz üzere dünyada en çok oynanan Battle Royale oyunlarından birisi olan Fortnite, 10. Sezonu ‘nun bitmesiyle “The End” yazarak Fortnite ‘ın haritası silinmişti ve ertesi gününde ise Fortnite ‘a girmeye çalışan herkes başarısız olmuştu. Tabi birçoğumuzun aklına, Fortnite kaldırıldı mı? Fortnite ‘ın sunucuları çöktü mü? Epic Games zarar mı etti? gibi gibi sorular gelmiştir. 2017 ‘den bu yana sorunsuz bir şekilde işleyen Fortnite ‘ın kaldırılması veya sunucularının çökmesi pekte mümkün değil.

Fortnite ‘ın 11. Sezon haritası sızdırıldı!! Oku

fortnite harita

10. Sezon ‘un bitmesiyle Fortnite ‘ın haritasının bir kara deliğin içinde kaybolması Fortnite ‘ın 11. Sezon ‘a yepyeni bir harita ile başlayacağını belirtiyor. Yani içinizdeki endişeleri silin Fortnite bitmedi, sadece farklı bir harita geleceği için klasik Fortnite haritası silindi.

Fortnite ‘ın 11. Sezon haritası sızdırıldı!! Oku

Fortnite bir rekor ile 10. Sezonu kapattı!

Fortnite ‘ın 10. sezonunun kapanışı için düzenlediği etkinlikte çok yüksek izlenme rakamlarına ulaşıldı. Fortnite resmi hesapları üzerinden Youtube, Twitter ve Twitch ‘te canlı yayın açıldı. Sadece Twitch ‘ten yaklaşık 4,5 milyon kişi izleyerek, Twitch ‘te şuana kadar ki en yüksek anlık izleyici sayısına ulaştı. Tabi bunların ardından yaşanan yoğunluk nedeniyle Epic Games bir süreliğine erişime kapatıldı.

Fortnite ‘ın 11. Sezon haritası sızdırıldı!! Oku

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli