Denizbank Kobi Müşteri Hizmetleri

Sıradaki içerik:

Denizbank Kobi Müşteri Hizmetleri

Fifa 22 En İyi Takımlar Listesi

949 okunma — 30 Nisan 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Fifa 22 En İyi Takımlar

FİFA 22 en iyi takımlar Maç oynamayı, izlemeyi sevenlerinin tutkunu olduğu bu oyun en az gerçek dünyada ki FİFA kadar ses getirmektedir. FİFA 22 en iyi takımları gerçekteki en iyilerle hemen hemen yakın sonuçlar vermektedir. Arkadaşlarla oynana bilecek oyunlar arasında yer alan bu oyun dünyanın ilgi odağındadır. Bir önceki sürümü olan FİFA 21’e olan oyuna göre daha iyi özelliklere sahiptir. Bu durum oyuncularına heyecanlandırmakta ve oyunun kalitesini arttırmaktadır.

FİFA 22’de birçok önemli lingin yer alması oyunun kalitesini maksimum seviyeye çıkarır. Geçtiğimiz günlerde takımların yapmış olduğu yeni transferler oyunun heyecanını ikiye katlamayı başardı.

Fifa 22 Yeni Transferler Sonrası En İyi Takımlar

  • 258 Bayern Münih: Hücumda 92, defansta 81, orta sahada 85 olan bu takım şuan FİFA 22’nin en iyi takımıdır. FİFA 22 en iyi takımlar. Kalede Manuel Neuer yer almakta ve yapılan transferlerle güçlü bir takıma sahipler. Muhteşem kadrosuyla her oyuncunun dikkatini ve ilgisini üzerine çekmektedir.

  • 257 Paris Saint Germain: Bayern Münih ile aralarında bir fark bulunan Paris Saint Germain FİFA 22’nün en iyileri arasında yer almaktadır. Hücum 89, orta saha 83 ve defans 85’dir. Bu takım sadece oyuncu kadrosuyla değil aynı zamanda yedek kulübesinde bekleyen oyuncuları ile de dikkatleri üzerine çekmektedir. Bu sezon Paris Saint Germain ile daha heyecanlı bir oyun oynanacağı konuşulanlar arasındadır.

  • 256 Manchester City: Aralarında çok puan farkı bulamayan takımlardan üçüncüsü Manchester City takımıdır. Defans 86,hücum 85,orta saha 85 olan bu takım heyecanı zirveye taşımaya devam ediyor. Oyun kadrosunun sağlamlığı kadar kanatlarda yer alan oyuncuların güçlü olması takıma ayrı bir avantaj katmaktadır.

  • 254 Liverpool: Orta saha 83, defans 85, hücum ise 86’dır. 2019/20 sezonunun en parlak takımı olan Liverpool bu sezon daha geriden gelmektedir. Fakat son yaptığı hamleler ve oyuncu kadrosuyla Manchester City takımını zorlanmaktadır. Hücum kısmını güçlendiren bu takımın bu sezonda daha ön plana çıkması beklenmektedir. FİFA 22 en iyi takımları. Bu sezon devlerin savaşında Liverpool’da yer alması kaçınılmaz olacaktır.

Herkesin dört gözle beklediği Fifa 22 oyunu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? iyi veya kötü yanlarını yorumlarda birlikte tartışalım. daha fazla oyun rehberi makalemiz için https://www.oyunhabertr.com/category/oyun-rehberleri/ sayfamızı takip etmenizi öneririz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli