Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayı olan Aziz Yıldırım, Şükrü Saracoğlu Stadı’na dair kapasite artırımı ve yenileme projesinin görsellerini paylaştı. Yıldırım, geçtiğimiz gün kongre üyeleriyle bir araya gelerek stat projesi hakkında şu açıklamalarda bulundu:
“2 sene içerisinde stat hazır olacak. Çatı 3 metre yükseltilecek ve kale arkasında koltuklar kaldırılacak. Kapasite 60.000 olacak. Tekrardan ‘Burası Kadıköy buradan çıkılmaz’ diyeceğiz.”
Yıldırım ve yönetiminin, Şükrü Saracoğlu Stadı’nın yenilenmesiyle ilgili proje görselleri kamuoyuyla paylaşıldı. Yenilenen stat, Fenerbahçe taraftarlarının heyecanla beklediği modern ve geniş bir stadyum olacak. Yapılacak değişikliklerle birlikte stadyumun kapasitesi artacak ve taraftarlara daha iyi bir deneyim sunulacak.
Reklam & İşbirliği: [email protected]
Yorum Yap