İstanbul’da Sahte Dolar Alarmı

Sıradaki içerik:

İstanbul’da Sahte Dolar Alarmı

Eyüpspor Teknik Direktörü Arda Turan’dan Galatasaray Maçı Değerlendirmesi

31 okunma — 02 Aralık 2024 12:00
avatar

Oyun Haber

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

image 674de5bcd2f46

Arda Turan, Galatasaray Maçı Sonrası Açıklamalarda Bulundu

Eyüpspor’un Galatasaray ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından teknik direktör Arda Turan, maça dair önemli açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın genç kalecisi Berke Özer’in performansı ve maçın genel değerlendirmesi hakkında konuşan Turan, maçın zorluğuna vurgu yaptı.

“Burası Bizim Evi”

Arda Turan, Galatasaray’a karşı oynamanın kolay olmadığını belirtirken, “Kolay değil bu kadar büyük bir takıma karşı oynamak. Oyunu tutmaya çalıştık. Baskıyı biliyorduk, çözümler üretmeye çalıştık” ifadelerini kullandı. Ayrıca, kendisini Galatasaray’ın evinde hissettiğini ve duygusal anlar yaşadığını ekledi.

“Hedefimiz Ligde Kalmak”

Eyüpspor’un hedefinin ligde kalmak olduğunu belirten Arda Turan, sakatlıklar ve cezalar nedeniyle zorlu bir maça çıktıklarını dile getirdi. Genç oyuncuların performansından memnuniyetini dile getiren Turan, gelecek planlarına dair ipuçları da Sosyal Masa verdi.

“Büyük Maçlarda Büyük Kahramanlar Ortaya Çıkmalı”

Galibiyeti değerlendiren Arda Turan, “Büyük maçlarda büyük kahramanlar ortaya çıkmalı. Galatasaray’a karşı puan almak istiyorsanız en iyi halinizde olmanız lazım” şeklinde konuştu. Ayrıca, Okan Buruk’un övgüsüne mazhar olan genç kaleci Berke Özer için de övgü dolu sözler sarf etti. Arda Turan’ın maç sonrası yaptığı bu açıklamalar, Eyüpspor’un Galatasaray karşısındaki performansını ve hedeflerini yansıtırken, genç teknik adamın takımına olan güveni ve gelecek planlarına dair umutlarını da ortaya koydu. Eyüpspor’un ligdeki mücadelesi ve genç yeteneklerin gelişimi, Arda Turan önderliğinde geleceğe yönelik umut vaat ediyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli