En İyi 5 Gamer Klavye

Sıradaki içerik:

En İyi 5 Gamer Klavye

En İyi Fiyat Performans Ekipmanları

783 okunma — 28 Kasım 2019 19:37
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Hepinize selamlar. Bir oyun oynarken bilgisayarın özelliği kadar kullandığınız ekipmanlar da çok önemlidir. Hele ki tunuvalara falan giriyorsanız ekipmanların önemi daha çok artıyor. Mouse’un elinize oturması, klavyede bastığınız tuşta aldığınız geri tepkime hızı, oyundaki bütün sesleri en ince ayrıntısına kadar duymanız vs. çok önemlidir. Bilindiği üzere bu ekipmanların piyasası çok geniş ve her bütçeye göre ekipmanlar var, bazı ekipmanlar bilgisayarın kendi fiyatını geçebiliyor. Oyun Haber TR ekibi olarak bugün sizlere bütçenizi fazla yormayacak fiyat/performans ürünlerini listeledik. İşte sizin için seçtiğimiz fiyat/performans ekipmanlar;


1-)Logitech G103 (Klavye)

en iyi fiyat preformans ekipmanlari logitech g103


Bu klavyeyi kesinlikle önerebiliriz. Su geçirmeyen bu klavyenin sol tarafında 6 adet programlanabilir tuş bulunuyor. Mekanik olmasa da mekanik klavye hissi veriyor. Ortalama her oyuncunun işini görebilecek bir klavye. Fiyat da 150₺-200₺ arası değişiyor.


2-)Logitech G300s (Mouse)

en iyi fiyat preformans ekipmanlari logitech g300s


Fiyatı 100₺-150₺ arası olan bu mouse her türlü işinizi görür. 2500 DPI’a kadar destekliyor. Cihaz üstünde 9 tuş bulunmaktadır ve USB ile bilgisayara bağlanmaktadır. Görüntü olarak da sade ve şık tasarıma sahip.


3-)Gigabyte Force 83 Mekanik Cherry Blue (Gaming Klavye)

en iyi fiyat preformans ekipmanlari gigabyte force 83 mekanik


Bu klavye çok şık ve ergonomik bir yapıya sahip. Mekanik olan bu klavye sesinden dolayı biraz baş ağrıtabilir 🙂 Oyunun fiyatı 200₺-250₺ arası değişiyor. Bu ürünü bulmakda zorluk çekebilirsiniz.


4-)KOTION EACH G2000 (Kulaklık)

en iyi fiyat performans ekipmanlari kotion each g2000


Çok şık tasarıma sahip olan bu kulaklık fiyatıyla da kullanıcı dostu olmayı başarıyor. 100₺-150₺ arasında internette rahatlıkla bulacağınız bu kulaklığın mikrofonu da oyun içi konuşmada gayet yeterli geliyor.


5-) Trust 22090 Gxt 108 (Gaming Mouse)

en iyi fiyat preformans ekipmanlari trust 22090 gxt 108


Bu mouse öğrencileri için. Ucuzu olduğu gibi oyun deneyiminizden de bir şey kaybettirmiyor. Fiyatı 50₺-70₺ arası olan bu mouse internette oldukça meşhur ve güvenle satın alabilirsiniz. Tabi bu mouse başlangıç düzeyindedir ve yarı profesyonel-profesyonel oyun oynayanlar için tavsiye edilmez.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli