En İyi 5 Gamer Mouse

Sıradaki içerik:

En İyi 5 Gamer Mouse

En İyi 5 .io Oyunu

1079 okunma — 25 Kasım 2019 15:13
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Hepinize selamlar. Bildiğiniz üzere .io oyunları bir anda popüler oldu ve bu oyunlardan oynamayan kalmadı artık. Bu tarayıcı tabanlı oyunlar hem depolama gerektirmiyor hem de eğlenceli vakit geçirmenizi sağlıyor. İşte sizler için seçtiğimiz en güzel .io oyunları;


1-) Slither.io

en iyi 5 io oyunu slither io


Bu oyun tarayıcıda oynandığı gibi mobilde de oynanıyor. Bu yüzden popüleritisi çok yüksek bir oyundur. Özetle eski telefonlarda oynadığımız yılan oyununun gelişmiş ve online oyunu olarak düşünebilirsiniz. Oyunda yem toplayarak büyüdüğümüz gibi kendimizden küçük yılanları da yiyip büyüyebiliyoruz.


2-) Paper.io

en iyi 5 io oyunu paper io


Bu oyun o kadar çok meşhur olmasa da gayet eğlenceli bir oyun. Basit bir şekilde anlatacak olursak eğer oyunda herkes kendi alanını başka birine dokanmadan büyütmeye çalışıyor.


3-) Surviv.io

en iyi 5 io oyunu surviv io


Battle Royale oyunlarının meşhur olduğu bu dönemde .io Battle Royale oyunu olmazsa olmazdı zaten. Oyuna alışması zaman alabiliyor, alıştıktan sonra gayet eğlenceli bir oyun.


4-) Agar.io

en iyi 5 io oyunu agar io


.io oyunlarının babası denebilir. Türkiye’de ben de dahil olmak üzere çoğu kişi .io oyunlarını bu oyun ile keşfetti. Bu oyun da Slither.io oyununun benzeri, fakat bunda yılan değil bir daireyiz.


5-)Gartic.io

en iyi 5 io oyunu gartic io


.io oyunlarından oynaması çok zevkli oyunların belki de başına gelebilir. Sırayla bir yarışmacıya kelime veriliyor ve sıra kimdeyse o kişi o kelimeyi çizerek anlatmaya çalışıyor. Çizen yarışmacı ne kadar iyi anlatırsa o kadar çok puan aldığı gibi en hızlı bilen yarışmacı da ona göre puan alıyor. Her yarışmacı çizerek anlattıktan sonra en çok puanı toplayan kişi oyunu kazanıyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli