En İyi 10 Flash Oyun

Sıradaki içerik:

En İyi 10 Flash Oyun

En İyi 10 RPG Oyunu

720 okunma — 23 Kasım 2019 12:00
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Hepinize selamlar. RPG(Role Playe Game) oyunlarını bilmeyen yoktur. Oyun Haber TR ekibi olarak sizlere en güzel vakit geçirebileceğiniz 10 RPG oyununu listeledik.
İşte en iyi 10 RPG oyunu;


1-)Mount & Blade: Warband

en iyi 10 rpg oyunu mount and blade warband


Oyun ortaçağda geçen bir savaş simulasyon oyunudur. Kısaca oyuna çeşitli senaryolarla vasıfsız biri olarak başlıyorsunuz. Eğitim, savaş, trunuva derken dilerseniz oyunun hayali devletlerinden birine bağlılık yemini edip o devlet için savaşan komutan olursunuz dilerseniz de kendi ülkenizi kurup krallığınızı yaşarsınız.


2-)The Witcher 2

en iyi 10 rpg oyunu the witcher 2 assassins of kings


Oyunun dünyasında sıra dışı olan ve tek işleri canavar avlamak olan kişilere “Witcher” deniyor. Yönettiğimiz karakter de bir Witcher. Oyunun başında karakterimiz kral ile ters düşüyor ve zindana atılıyor. Ondan sonra maceramız başlıyor.


3-)Fallout 2

en iyi 10 rpg oyunu fallout 2


Oyunumuz ilkinde olduğu gibi büyük bir nükleer savaş sonrası yerle bir olmuş bir dünyada geçiyor.


4-)Deus Ex

en iyi 10 rpg oyunu deus


Oyunda ölümcül bir hastlalık bütün ülkeyi esiri altına almış bulunmakta. Bu hastalığın panzehri olan aşı da çok az sayıda bulunduğundan ülkenin ileri gelenlerine veriliyor. Kahramanımızın oyundaki amacı da bu aşıları bulmaktır.


5-)Mass Effect 2

en iyi 10 rpg oyunu mass effect 2


Mass Effect 2, aslında ilk oyununun devamı gibidir. Normandy devriyedeyken tanımlanamayan bir gemi tarafından vurulur ve maceramız başlar.


6-)The Witcher 3: Wild Hunt

en iyi 10 rpg oyunu the witcher 3 wild hunt


Listemizde bu oyunun bir önceki oyununu anlattık zaten. Bir önceki oyunun sonunda karakterimiz hafızasını kaybetmiştir. Bu oyunun başında karakterimizin hafızası yerine gelir ve kayıp olan aşkını bulmak için yola koyulur.


7-)Fallout: New Vegas

en iyi 10 rpg oyunu fallout new vegas


Kahramanımız uyandığında kendini bir doktorun evinde bulur. Amacımız bizi mezara koyan kişiyi bulmaktır.


8-)Pillars of Eternity

en iyi 10 rpg oyunu pilliars of eternity


Oyunda bir fırtınaya yakalanıyoruz ve sığınmak için girdiğimiz mağarada bazı tarikatların yaptığı bir ritüele denk geliyoruz. Bu ritüelden doğan enerjiye maruz kalan karakterimiz ruhlu bir gözlemci olur ve maceramız başlar.


9-)Dragon Age: Origins

en iyi 10 rpg oyunu dragon age origins review


Oyuna başlamadan önce 6 farklı köken hikayesi ile başlayabilirsiniz. Hangi hikayeyi seçerseniz seçin Gri Muhafız adayı olarak seçilip Duncan’dan ayrılıyorsunuz. Maceranız bu şekilde başlamış oluyor.

10-)Fable II

en iyi 10 rpg oyunu fable 2


Oyun gerçek dünyada Aydınlanma Çağı’na benzer bir dönemde geçiyor. Aslında bu oyunun bütün serilerini sırasıyla oynamanızı öneririz.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli