Garena Free Fire ‘da Birinci Olmak İçin Taktikler

Sıradaki içerik:

Garena Free Fire ‘da Birinci Olmak İçin Taktikler

Dragon Storm Fantasy Kahraman Seçimi

2095 okunma — 13 Haziran 2020 10:07
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

dragon-storm-fantasy

Oyun severler olarak ARPG oyunlarını en az bir kere de olsa oynamışızdır. Bizlere neler kattığını ve bizi nasıl kendine bağladığını çokça şahit olduk. Bolca düşman ve aksiyonun tavan yaptığı bu oyunlar arasında bir oyun var ki hepsinden yeri ayrıdır. Dillere destan oynanışla beraber Dragon Storm Fantasy kahraman seçimi ile de hazzı ikiye katlama hissi muhteşemdir.

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks 4 üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Dragon Storm Fantasy ’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Oyunda 3 farklı kahraman seçimi yapılabilmekte ve hepsinin de farklı oynanış stilleri bulunmaktadır. Dikkat etmeniz gereken ise kendinize en uygun kahraman seçimini yapmak olduğunu hemen belirtelim. Hangi kahramanı seçerseniz seçin mükemmel bir oynanışa şahit olacağınızın da altını çizmekte yarar var. Dragon storm fantasy kahraman seçimi sizlere ne katmakta? Nasıl özellikteler? Bu sorulara yanıt aradık.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Dragon Storm Fantasy Kahraman Seçimi

Warrior – Savaşçı

Aksiyon oyunlarının vazgeçilmez karakterleri arasında ilk sırada görebileceğini karakter Warrior – Savaşçı ‘dır. Aksiyonu dibine kadar yaşamak isteyenler, düşmanını parçalamak için can atan oyuncular için birebirdir. Karakterler arasında en iri ve en güçlü karakterlerinden biridir. Savunma ve sağlık puanları da çok yüksek olduğu için kolay ölmeyen ve düşmanlarına zor zamanlar yaşatan karakterdir. Estetik açıdan gözümüze hoş gelen bu karakter, zırhları ve silahları ile de adeta insanı büyülemektedir. Dikkat etmeniz gereken asıl konu ise rakibinizin bir büyücü ve ya okçu olması durumunda uzak mesafeden hasar verebilmesidir. Savaşçı karakteri yakın dövüşte usta olduğundan bu gibi durumlarda sıkıntı yaşayabilirsiniz.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Mage – Büyücü

Karakterinizle yakın dövüş oynamayı sevmiyorsanız, uzaktan işlerimi hallederim kafasında iseniz büyücü tam size göre bir karakterdir. Büyücüler en yüksek saldırı puanına sahip olmakla beraber grup oyunları için de birebirdir. Yetenekleri ile uzaktan kolayca düşmanlarını öldürebilmekte aynı zamanda da alan saldırısı için vazgeçilmezdir. Saldırı puanı yüksek olduğundan daha kolay bir şekilde karakterinizi geliştirebilirsiniz. Fakat en önemli dezavantajı ise çabuk ölüyor olmasıdır. Sağlık ve savunma puanları çok düşük olduğu için savaşçı kadar dayanıklı değildir. Karşınıza güçlü ve ne yapmasını bilen bir oyuncu olduğunda sizi kolayca öldürebilir. Bundan dolayı vur-kaç taktikleri ile oynamanız sizin avantajlı duruma getirecektir.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Okçu – Archer

Okçu karakteri, büyücü karakteri gibi uzaktan saldırılar yapabilmektedir ve etkili saldırılarda birebirdir. Eğer uzaktan oynamak işinize geliyorsa ilk tercih edeceğiniz karakterdir. Sağlık puanları büyücülere göre daha yüksektir ama savaşçı kadar da yüksek değildir. Büyücüler çabuk ölürken okçuda bu sorunu yaşamazsınız. Düşmanlarından etkili bir şekilde sıyrılabilmekte ve etkili saldırıları ile de yükse hasar verebilmektedir. Eğer oto-kontrol sistemi ile oynamak istiyorsanız okçu en ideal karakterdir. Büyücü gibi çabuk ölmez ve savaşçıdan da daha hızlıdır. Bundan dolayı her iki karaktere göre daha uzun yaşamakta ve karakterinizi çabuk geliştirme imkânı sağlamaktadır. Karakterler arasındaki en uyumlu dengeyi okçu karakterinde bulabilirsiniz. Sizi pişman etmeyecek ve oyunun zevkini en üst noktalara taşımanıza yardımcı olacaktır.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

3 karakterinde kendine has özellikleri bulunmakta ve hepsinin de oynanışı birbirlerine göre farklıdır. Yakın dövüş hastası iseniz savaşçıyı, oyunu başta sona hızlı bir şekilde oynamak istiyorsanız büyücüyü seçmelisiniz. Okçu karakteri diğer 2 karaktere göre daha dengeli bir oyun oynamanız için idealdir. Dragon Storm Fantasy Kahraman Seçimi sırasında size bir ayrıcalık daha sunmaktadır. Dilerseniz sadece tek bir karaktere bağlı kalmaktan ziyade 3 karakteri de kullanabilirsiniz. 3 karakteri de deneyimleyebilir ve oyunun hazzını doruklara çıkarabilirsiniz. Şunu unutmayın! Hangi karakteri alırsanız alın dünyayı kurtarmak sizin elinizde. İyi oyunlar.

BlueStacks 4 ‘ün Keymapping Özelliği ile Dragon Storm Fantasy

Dünya ‘nın en iyi ve en hızlı Android emülatörü BlueStacks 4, mobil oyunları bilgisayarda oynama konusunda bizlere kaliteli deneyimler sunmakta, bunlardan bir tanesi ise Keymapping özelliği, bu özellik oyunlardaki varsayılan kontrolleri özelleştirmemizi yani kontrolleri keyfimize göre ayarlamamızı sağlıyor. BlueStacks 4 ‘ün Keymapping özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (Çoklu Oturum) Özelliği ile Dragon Storm Fantasy

BlueStacks 4 ‘ün bir diğer dikkat çeken özelliği, bir oyunda birden fazla hesapla oynamanızı sağlayan Multi-Instance yani çoklu oturum açma özelliği bu sayede oyunda yan hesabınızı kasabilir veya arkadaşınızın ricası üzerine onun hesabını kolaylıkla kasabilirsiniz. BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (çoklu oturum) özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Dragon Storm Fantasy ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli