Dragon Storm Fantasy Kahraman Seçimi

Sıradaki içerik:

Dragon Storm Fantasy Kahraman Seçimi

Dragon Storm Fantasy Hızlı Gelişme Taktikleri

2087 okunma — 13 Haziran 2020 10:08
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

dragon-storm-fantasy

Oyunun kurulumu

Bluestacks android emulator games featured

Oyunu bilgisayarda, dünyanın en hızlı ve bütün mobil oyunları kasmadan oynatabilen Android Emulator’ü BlueStacks 4 üzerinden oynamak istiyorsanız BlueStacks’in en az 4.1 sürümü bilgisayarınızda yüklü olmalıdır. BlueStacks’ı bilgisayarınıza indirdikten sonra sol üst köşede ki arama butonundan oyunu arayarak veya yazılımın içinde bulunan PlayStore üzerinden Dragon Storm Fantasy ’i bularak oyunu yükleyebilirsiniz. Oyun açıldığında karşınızda klavyedeki tuşların oyunda nasıl kullanıldığı bilgisi geliyor. Burada isterseniz ayar değişikliği yapabilirsiniz. Oyunu ilk yükleyip girdiğinizde sizden hangi bölgedeki oyuncularla oyunu oynamak istediğiniz soruluyor. Biz Avrupa seçeneğini işaretledik. Daha sonra ikinci bir oyun yükleme ekranı karşınıza gelecek ve burada “download” sekmesiyle oyunu yükleyeceksiniz. “Download Play Mini Game” seçeneğini işaretledikten sonra “confirm” diyoruz ve oyun inmeye başlıyor.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Ekipmanlarınızı Güçlendirmeyi Unutmayın

Yüzüncü seviyeye ulaşana dek, oyuncular yeni ekipman sorunu çekmemektedir. Hatta genelde oyuncular genelde varlığını bile unutmaktadır. Dragon Storm Fantasy, neredeyse seviye atladığınız her sefer kullanabileceğiniz yeni bir ekipman hediye etmektedir. Ancak yüzüncü seviyeden sonra cömert davranmamaktadır. Karakterinizi güçlendirmek ve CP puanınızı artırmak için gerekli olan yeni ekipmanları kendiniz bulmak ya da satın almak zorundasınız. Her ikisini de yapmak istemeyen oyuncular mevcut ekipmanlarını güçlendirmeyi denemelidir. Bunu yapan oyuncular daha yüksek Tier rakamlarına sahip ekipmanlar elde edene kadar idare edecektir. Oyun sonu grup aktiviteleri ile ilgilenmeyen oyuncular sadece güçlendirilmiş ekipman kullanmayı bile tercih edebilir. Bu işlem “Forge” menüsü üzerinden rahatlıkla gerçekleştirilebilir. Güçlendirme için “whetstone” olarak adlandırılan materyale sahip olmanız gerekmektedir. Bu materyalin türü de güçlendireceğiniz ekipmanların seviyesine göre değişmektedir. Whetstone elde etmenin birçok yolu bulunmaktadır. Mesela oyunu normal şekilde oynayarak elde edebileceğiniz gibi görev ödülü olarakta kazanabilirsiniz. Yeterli sayıda whetstone sahibi oyuncuların “enhance” düğmesine basması yeterli olmaktadır. Bu yöntemle ekipmanın Tier seviyesini bile artırılabilir.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Savaşlarda Yetenek Kullanımı

Dragon Storm Fantasy oyununda seviye atladıkça birbirinden farklı yetenek kilitleri açılacaktır. Bu açılan yetenek kilitleri sayesinde birlikte kullanıma seçebileceğiniz birçok yetenek oluşacaktır. Bu yetenekleri oyuncu kendi karakterine göre seçmesi gerekmektedir. Bunun nedeniyse seviye arttıkça karşınıza çıkacak olan düşmanlar da güçlenmeye başlayacaktır. Bu noktada kullandığınız yetenek oyunda fırsat doğurabilir. Karaktere göre seçilen doğru yetenekler oyuncuyu kıl payı ölmekten kurtarabilir. Bu yeteneklere sağ üst köşedeki sekmeden ulaşabilirsiniz. Çeşitli görevler tamamladıktan sonra seviye atlamalarıyla birlikte sırasıyla yetenek kilitleri de açılacaktır. Bu yeteneklerden istediğinizi kullanabilir ve istediğinizi de kullanımdan çıkarabilirsiniz.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Görevler

Görevleri yapmakta malzeme kazanmanın bir diğer yoludur. Görevleri yaparak bir çok eşya kazanılabilir ve gelişim hızlandırılabilir. Özellikle her gün yenilenen günlük görevleri yapılması unutulmamalıdır. Bunlar basit görevlerdir. Bunlar yapılarak baya bir malzeme elde edilebilir. Oyunu pek oynamayan oyuncular için bile günlük görevleri yapmak yetecektir. Ana sayfada “Daily” yazan yere tıklayarak yeni görevler görülebilir. Görevlerin yanında etkinliklerin de unutulmaması gerekmemektedir. Bunlar haftada bir defa belli günlerde ve zamanda olmaktadır. Bunlar da tamamlanırsa oldukça fazla miktarda deneyim puanı kazanılmaktadır.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Binekler

Oyunda bir de binekler bulunmaktadır. Bunları kullanarak hızlı bir şekilde seyahat yapabilirsiniz. Ayrıca bu binekler oyunculara savaşlarda bonus güçlerde vermektedir. Bu bineklerin de bir seviyesi bulunmaktadır. Nadirlik dereceleri bulunmaktadır. Bir binek ne kadar nadir olursa o kadar fazla bonus vermektedir. Normalde paralı olan bu nadir binekleri ücretsiz bir şekilde almanın yolu bulunmaktadır. Bu da oyuna her gün giriş yaparak zincirleme hediyeler almaktır. Bu hediyelerin içinde bir sürü binekte olmaktadır.

Dragon Storm Fantasy ‘i Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Elmaslar

Oyunda ki en değerli para birimi mavi elmaslardır. Mavi elmaslar birçok yerde kullanılmaktadır. Çoğu kişi elmasla VIP üyelik ve kasalar satın almaktadır. Bu hataya düşülmemesi gerekmektedir. Bunları almak yerine deneyim puanı veren eşyalar satın alınmalıdır. Oyunda bulunan %50 fazladan deneyim puanı gibi itemleri alarak gelişiminizi hızlandırabilirsiniz. Bir eşya için 300 mavi elmas gerekiyorsa o eşyayı satın almak için 600 kırmızı elmasa sahip olunması gerekmektedir. Kırmızı elmas biriktikçe işe yarayacak bir para birimidir. Kırmızı elmas kazanmak için yapılması gereken tek şey oyuna Google ya da Facebook hesabınız ile bağlanmaktır. Mavi elmas kadar değerli olmasalarda yine de işe yaramaktadır. Bu kadar basit.

BlueStacks 4 ‘ün Keymapping Özelliği ile Dragon Storm Fantasy

Dünya ‘nın en iyi ve en hızlı Android emülatörü BlueStacks 4, mobil oyunları bilgisayarda oynama konusunda bizlere kaliteli deneyimler sunmakta, bunlardan bir tanesi ise Keymapping özelliği, bu özellik oyunlardaki varsayılan kontrolleri özelleştirmemizi yani kontrolleri keyfimize göre ayarlamamızı sağlıyor. BlueStacks 4 ‘ün Keymapping özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (Çoklu Oturum) Özelliği ile Dragon Storm Fantasy

BlueStacks 4 ‘ün bir diğer dikkat çeken özelliği, bir oyunda birden fazla hesapla oynamanızı sağlayan Multi-Instance yani çoklu oturum açma özelliği bu sayede oyunda yan hesabınızı kasabilir veya arkadaşınızın ricası üzerine onun hesabını kolaylıkla kasabilirsiniz. BlueStacks 4 ‘ün Multi-Instance (çoklu oturum) özelliği hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayın.

Dragon Storm Fantasy ‘i Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya Dragon Storm Fantasy ‘i bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli