Microsoft ‘un Project xCloud Destekli Yeni Nesil Konsolu Hakkında Tüm Bilinenler!

Sıradaki içerik:

Microsoft ‘un Project xCloud Destekli Yeni Nesil Konsolu Hakkında Tüm Bilinenler!

Dev Baston Şekerler Nerede? Fortnite Dev Baston Şeker Görevi Rehberi

1083 okunma — 20 Aralık 2018 21:00
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

fortnite giant candy canes locations

Arkadaşlar bu yazımda Fortnite ‘ın ”Dev Baston Şekerleri Bulma” görevini yapamayanlara yardımcı olmak için Fortnite ‘nin dev haritasında sıkışmış olan dev şekerlerin yerlerini göstereceğim.

Fortnite ‘ın bu festival setindeki bir sonraki mücadeleyi tamamlamak için Battle Pass’a ihtiyacınız olacağını unutmayın. Bu Battle Royale oyununun ilk sezonu başladığından beri Fortnite eğlenceli eventler yapıyor. Fortnite ‘a gelen 7. sezon ile en büyük gelişme; haritasının değişmesi, haritanın güneybatısında Buzdağı biyomu, Frosty Flights ve Polar Peak gibi yenilenmiş haritada bulunacak pek çok Noel hediyesi var. 

Malum Fortnite ‘ın bayağı geniş bir haritası var ve bizden 14 gün içinde bu meydan okumayı tamamlamamız bekleniyor, tabi siz şimdi dakikalar içinde dev şekerlerin yerini öğreneceksiniz.

FORTNİTE, DEV ŞEKERLERİN YERLERİ:

İhtiyacınız olan noktaların her ikisini de aşağıdaki resimde belirttik, Fortnite dev şekerlerin yerlerinin tam olarak nerede olduğunu size göstermek için Fortnite haritasının üzerinde işaretledik. Birinin Wailing Woods’un kuzeyinde ve Frosty Flights’ın kuzey batısında olduğunu söyleyebiliriz.

Fortnite giant candy canes locations map

Fortnite devasa şeker kamışlarından biri, Wailing Woods’un kuzeyinde ve Frosty Flights’ın kuzey batısında yer alıyor. Her iki tatlı noktayı da ziyaret ettikten sonra, aşağıda bir göz atabileceğiniz Şenlikli İtfaiyeci yükleme ekranının kilidini açacaksınız.

festive firefight loading screen
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli