Fortnite, Gizemli Yumurta, Kaya Kadın ve Düz Yatak Arasında Arama Yap! Taş Bayan Nerede?

Sıradaki içerik:

Fortnite, Gizemli Yumurta, Kaya Kadın ve Düz Yatak Arasında Arama Yap! Taş Bayan Nerede?

Detroit: Become Human Yakında PC ‘ye Gelebilir!

1188 okunma — 30 Ocak 2019 12:15
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

DetroidBecomeHuman

  Detroit ‘in yapımcısı, geliştiricisi vb. Quantic Dream, oyunlarını yalnızca son on yılda PlayStation konsollarında yayınladı, ancak yakında değişecek gibi görünüyor. Çinli teknoloji şirketi NetEase’den bir yatırımın ardından stüdyo odağını Sony’nin ötesine taşıyacak. Henüz tam olarak ne anlama geldiğiyle ilgili hiçbir ayrıntı yok, ancak ekip bunun platformlar arası teknolojiye yatırım yaptığını söylüyor.

detroit become human release date 2018 header.jpg.optimal

Yönetici ve stüdyo ortak kurucusu David Cage, “Bir sonraki motorumuzun özellikleri platformlar arası ve daha önce yaptığımız her şeyden daha etkileyici olacak ve bunun üzerinde sağlam bir şekilde çalışıyoruz.” ve bunun dışında “Hırslı ve özgün projeler üzerinde öncülük ettiğimiz ve geliştirmeye devam edeceğimiz tür üzerine inşa etmeye devam edeceğiz ama aynı zamanda yeni şeyler keşfetmek istiyoruz.” şeklinde bir açıklama yaptı. Şirketin ortak kurucusu Guillaume de Fondaumière, “Sevdiğimiz ve çok iyi tanıdığımız bir platform olan PlayStation üzerinde çalışmaya devam edeceğiz. ancak, platformdan bağımsız olarak, yaptığımız oyunları dünya çapında mümkün olan en fazla oyuncu için erişilebilir hale getirmek istediğimiz için diğer platformları da değerlendireceğiz.” gibi bir açıklamada bulunun Fondaumière, PlayStation ‘u bulunmayan oyunculara mükemmel bir haber verdi. Fondaumière, stüdyonun yıllar boyunca çeşitli platformlar için motorlar geliştirdiğini de belirtiyor.

https://youtu.be/8a-EObAhYrg

Bu, NetEase’in son zamanlarda yaptığı tek önemli Batı yatırımı değil; şirket ayrıca geçen yıl Bungie’ye 100 milyon dolar yatırdı . O zamandan beri, Bungie Destiny IP’sini Activision’dan geri aldı ve yeni bir marka başvurusu, Matter adlı yeni bir IP’nin eserlerinde olduğunu ileri sürdü. Quantic Dream, geçtiğimiz yıl, stüdyo liderliğinden gelen cinsiyetçi ve ırkçı açıklamalar da dahil olmak üzere stüdyoda kötü çalışma koşullarına ilişkin iddialar hakkında çok sayıda Fransız satış noktasını bildirdiği zaman tartışmalı bir kapsama alanı oldu . Röportajdaki bu raporlar hakkında sorulan Fondaumière, “bu iddiaların tümünü olarak reddettiğini” tekrar söyledi.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli