Aktif Bank Passolig Kartı İle Nasıl Kredi Başvurusu Yapılır?

Sıradaki içerik:

Aktif Bank Passolig Kartı İle Nasıl Kredi Başvurusu Yapılır?

Denizbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti Nedir?

743 okunma — 09 Aralık 2021 11:40
avatar

enuygunkredi

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Günümüzde sayıları giderek artan ATM’ler ülke genelinde yaygın olarak bulunmaktadır. İnsanların nakit ihtiyaçlarını çeşitli olanaklarla karşılayarak banka şubelerinin iş gücünü hatırı sayılır miktarda azaltmaktadır. Özellikle vakti az olan kişilerin zamandan tasarruf etmesine çok büyük katkı sağlayan ATM’ler hızla gelişen teknolojiyle birlikte bünyesinde birçok hizmet barındırmaktadır. ATM’lerden para çekmek istediğinizde bankalar hem kendisini hem de müşterilerini koruma amacıyla günlük çekilen nakit paralara limit getirmiştir. Eğer bu limitten fazlasına ihtiyacınız varsa ve çekmek isterseniz, ya bankanıza ait şubelere giderek ya da bankanızın müşteri temsilcisini arayarak bu işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

ATM’ler 7 gün 24 saat hizmet vererek müşterilerine büyük kolaylıklar sağlamaktadır. Teknolojinin gelişmesi ve yaygınlaşmasıyla mobil bankacılık, internet bankacılığı gibi hizmetler de bulunsa da ATM’ler en yaygın kullanılan banka hizmeti olarak yerini almıştır.

Denizbank ATM’den Günlük Para Çekme Limiti

Denizbank ATM’lerinden 2018 yılında günlük para çekme limiti 1000 TL iken bu rakam 2019 yılında 1500 TL’ye çıkartılarak müşterilere kolaylık sağlanmıştır.

Ayrıca Denizbank ATM’lerinden kartsız işlem yapabilmeniz de mümkün. Bunun için öncelikle bir Denizbank ATM’sine giderek kartsız işlem tuşuna basmalısınız. Ardında sisteme kayıtlı olan telefon numaranızı ve T.C. kimlik numaranızı girmelisiniz. Telefonunuza gelen şifrenin sisteme girişini sağladıktan sonra işlem yapmak istediğiniz hesabı seçebilirsiniz.

Peki Denizbank şube ve ATM’lerin yerlerini nasıl öğrenebilirsiniz? Size en yakın Denizbank şubesini veya ATM’sini öğrenmek için Denizbank’ın resmi internet sitesine giriş yapmanız mümkün. Buradan Şube ve ATM kategorisine gelerek adres bilgilerinizi girdiğinizde size en yakın şubeyi ve ATM’yi gösteren harita karşınıza çıkacaktır.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli