Kulaklıksız, Sesleri Duymanızı Sağlayan Ses Teknolojisi: SoundBeamer 1.0

Sıradaki içerik:

Kulaklıksız, Sesleri Duymanızı Sağlayan Ses Teknolojisi: SoundBeamer 1.0

Cyberpunk 2077’de Tırnaklar ve Dişler Özelleştirilebilecek

913 okunma — 14 Kasım 2020 16:30
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Cyberpunk 2077’de Tırnaklar ve Dişler Özelleştirilebilecek yazısının öne çıkarılan görseli

CD Projekt RED’in gelecek ay çıkacak oyunu Cyberpunk 2077, kişiselleştirme ekranına fazlasıyla ehemmiyet vermiş gibi duruyor. Oyunda karakterinizi son derece ayrıntılı olarak özelleştirebileceksiniz. Diğer oyun özelleştirmelerinden ayıran bir noktada diş ve tırnakların özelleştirilebilecek olması.

Cyberpunk 2077, 2020’nin en fazla beklenen oyunu oldu. Normalde çok daha önce çıkacak, fakat erteleme kararlarından ötürü hala çıkış yapamayan oyun, GTA 5 çıktığından bu yana gördüğümüz en ayrıntılı oyun olabilir. Bu durum da oyuna dair beklentilerimizi artırıyor. Ortaya çıkan son bilgilere bakılırsa Cyberpunk 2077, son derece detaylı bir karakter özelleştirme sistemine sahip olacak.

Cyberpunk 2077’de Diş Renginizi Seçebileceksiniz

Cilt tonunuz, göz renginiz, burnunuzun şekli, çene düzlüğü, saç ve sakal şekli, uzunluğu gibi değişik özelleştirmelere sahip olan oyun, önceden çıkmış oyunlarda görmediğimiz özelliklerle karşımıza çıkacak. Cyberpunk 2077’nin Almanya Facebook sayfasında yapılmış paylaşımda; tırnaklarınızın uzunluğundan diş stilinize kadar fazlasıyla detaylı bir karakter özelleştirme ekranının olacağı açıklandı. “Özgürlük bizim için yalnızca oyunda değil, aynı zamanda karakterinizi özelleştirmede de önemlidir” diyen CD Projekt RED, oyunda oldukça fazla detayı düşünmüş gibi gözüküyor.

cyberpunk 2077

Bir CD Projekt RED temsilcisi, oyuncuların dişlerinin rengini, tırnaklarının uzunluğunu ve rengini, hatta oje desenlerini bile değiştirebileceğini doğruladı. Ayrıca karakter özelleştirme ekranındaki bütün seçenekleri açıklamadıklarını, bazılarının oyun çıktığında keşfedilmesini, sürpriz olmasını istediklerini belirtti.

Cyberpunk 2077 Ne Zaman Çıkacak?

CD Projekt RED’in büyük beklenti oluşturan oyunu Cyberpunk 2077, geçen günlerde yeni bir erteleme kararı almıştı. Bu güncellemeyle beraber oyunun çıkış zamanı 19 Kasım’dan 10 Aralık’a ertelenmişti. Bu ertelemenin artık “son” olduğunu söyleyen şirket, şayet bir aksilik olmaz ise 1 aydan kısa bir zaman içinde Cyberpunk 2077’yi sevenleriyle buluşturacak. Peki siz Cyberpunk 2077 ile alakalı ne düşünüyorsunuz? Sizce oyun bekleneni verecek mi? Düşüncelerinizi yorumlar kısmında bizlerle paylaşabilirsiniz.

Cyberpunk 2077’de Tırnaklar ve Dişler Özelleştirilebilecek yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli