Forza Horizon 4 Mevsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

Sıradaki içerik:

Forza Horizon 4 Mevsim Değiştirme Nasıl Yapılır?

[Çözüldü] Pubg Mobile Oynarken Kendimi Göremiyorum

1899 okunma — 04 Mayıs 2022 22:00
avatar

oyuncanavari

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Pubg Mobile Oynarken Kendimi Göremiyorum

Pubg mobile oynarken kendimi göremiyorum sorunu kişiden kişiye değişen bir sebebe bağlıdır. Siz de Pubg mobile oynarken kendinizi göremiyorsanız, alternatif sebepler doğrultusunda sunulan çözümleri değerlendirmelisiniz. Tüm dünyada popüler hale gelen ve gerçek kişilerle oynanmakta olan Pubg mobile bir savaş oyunudur. Son düşmanı öldürene dek savaş alanı daralır ve düşmanlarla savaşırken hayatta kalmak da önemlidir. Giderek daralan alanda kendinizi hayatta tutmanın yanı sıra sağlığınızı ve karakterinizi de kontrol etmelisiniz. Sık karşılaşılan sorunlardan biri olan Pubg mobile kendi adamını görememe  sorununun nedenlerini bilmek gerek.

Pubg Mobile Oynarken Kendimi Göremiyorum Derdine Son!

Sunulan alternatif çözümler sayesinde Pubg mobile oynarken kendimi göremiyorum derdine son verebilirsiniz. Öncelikle bu soruya en doğru cevabı almak için hangi cihazda oyunu oynadığınız önemlidir. Eğer telefon üzerinden oynuyorsanız, telefonu aç kapa tapmalısınız. Tablet üzerinden oynuyorsanız, tableti aç kapa yapmalısınız. Masaüstü bilgisayardan oynuyorsanız, oyuna en baştan giriş yapmalısınız. Genel olarak tüm cihazlarda bu sorunu yaşıyorsanız;

  • Oyunun sağ kısmında bulunan kendini görme butonunun aktif olduğundan emin olun.
  • Buton ayarlarını kontrol ederek dokunmatiğin işlediğinden emin olun.
  • Karakterinizin diğer karakterler tarafından göründüğünden emin olun.
  • Seviyenizin doğru olduğundan emin olun.
  • Kendini görme butonunun elinizle paralel çalıştığından emin olun.

Sorun hala düzelmiyorsa, hesabınızı kapatarak en baştan oyuna giriş yapmayı deneyebilirsiniz.

Pubg Mobile Oynarken Kendimi Göremiyorum, Sorun Nedir?

Çeşitli çözüm alternatiflerini kullanarak Pubg mobile ile ilgili aldığınız soruna son verebilirsiniz. Bu çözümler sayesinde artık hem kendinizi hem diğer karakterleri görmeye devam edebilirsiniz. Kendinizi görmek için buton kontrollerini yapmayı unutmamalısınız. Oyuna her başlamadan önce bu kontrolleri yaparsanız, daha garantili bir şekilde devam etmiş olursunuz. Pubg’de kendinizi görmek hem size daha fazla güven sağlar hem de düşmanlarınızın ne tarafta olduğunu da görmenize olanak sağlar. Ses duymadığınız ayak izlerinden düşmanın ne tarafta olduğunu da harita üzerinden görebilirsiniz. Böylece oyunu daha verimli şekilde oynayabilir ve seviyeleri daha özgün olarak atlayabilirsiniz. Kendinizi görmek için Mouse kullanmayı da deneyebilirsiniz.

Sizden gelen soruları tek tek cevaplıyoruz. Pubg oyunu veya farklı oyunlarda sizinde takıldığınız yer olursa bu makalenin altına yorum yapmanız yeterlidir. Ayıca https://www.oyunhabertr.com/category/oyun-rehberleri/ sayfamızı güncel olarak takip etmeyi unutmayınız.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli