Cyberpunk 2077’de Tırnaklar ve Dişler Özelleştirilebilecek

Sıradaki içerik:

Cyberpunk 2077’de Tırnaklar ve Dişler Özelleştirilebilecek

CoD: Warzone, Xbox Series X’te 120 FPS’de, PS5’te ise 60 FPS’de Çalışıyor

1196 okunma — 15 Kasım 2020 21:56
avatar

Oyuncu

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

CoD: Warzone, Xbox Series X'te 120 FPS'de, PS5'te ise 60 FPS'de Çalışıyor yazısının öne çıkarılan görseli

Gelen yamayla beraber Xbox Series X‘te 120 FPS’de çalışan Call of Duty: Warzone, PlayStation 5‘te ise en fazla 60 FPS alabiliyor. Bu sorunun, gelecek günlerde PS tarafında yayınlanacak bir yamayla beraber çözülmesi bekleniyor.

Call of Duty: Modern Warfare & Warzone için bu hafta gelen yeni yama güncellemesiyle Infinity Ward, oyunun yeni nesil Xbox Series X’teki performansı güncellendi. Oyuncuların bildirdiğine bakılırsa Call of Duty: Warzone, en son yama güncellemesinin arkasından Xbox Series X’te 120 FPS’de çalışıyor. 120 FPS’nin yanı sıra oyunun Microsoft mağazasında HDR10 ve 4K Ultra HD’yi desteklediğinde söyleniyor.

Microsoft’un 120 FPS vaadini gerçek hayatta kontrol eden Eurogamer, oyunun bazı maçlarda 120 FPS’ye ulaştığını doğruladı. Yapılan testler süresince oyunun 100 ile 120 FPS içinde dalgalandığı belirtiliyor. Diğer taraftan PlayStation 5 oyuncuları ise Call of Duty: Warzone’u ne yazık ki yalnızca 60 FPS ile oynayabiliyorlar.

Call of Duty: Warzone, PlayStation 5’te 60 FPS’de Oynanabiliyor

cod warzone

Call of Duty: Warzone’u PlayStation 5’te oynama fırsatı eline geçen oyuncular, oyunun hala PlayStation 4 sürümünün çalıştırıldığını ve sadece 60 FPS alınabildiğini belirtiyor. Performans artışı olup olamayacağını görmek için PS5 sürümünün ayarlarını değiştiren ve değişik birçok yöntem deneyen Eurogamer kadrosu ise yine de 60 FPS’in üstüne çıkamadı.

Donanım kısmında hem Xbox Series X aynı zamanda PlayStation 5, sırasıyla 3,8 GHz ve 3,5 GHz hızlarında çalışan çok benzer AMD Zen 2 CPU’lara sahip. İki aygıt içinde bazı küçük farklılıklar bulunsa da birinin, kare hızı bakımından diğerine iki kat fark atması pek de muhtemel görünmüyor. Bu sebeple PlayStation’ın, konsoldaki bu problemi kısa sürede yayınlayacağı bir yama ile çözebileceği söylenebilir.

Peki, siz Call of Duty: Warzone gibi popüler bir oyunun Xbox tarafında 120 FPS alırken, PlayStation tarafında 60 FPS ile çalışması hakkında neler düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi yorumlar kısmından bizimle paylaşabilirsiniz.

CoD: Warzone, Xbox Series X’te 120 FPS’de, PS5’te ise 60 FPS’de Çalışıyor yazımız ve bunun gibi birçok teknoloji ve oyun haberleri için Oyunhabertr’yi takipte kalın.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli