Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus Fiyatı, Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek?

Sıradaki içerik:

Samsung Galaxy Note 10 ve Note 10 Plus Fiyatı, Türkiye ‘ye Ne Zaman Gelecek?

Bilgisayardan Silinen Fotoğraflar Nasıl Geri Getirilir?

990 okunma — 12 Ağustos 2019 21:54
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

cropped veri kurtarma 517279veri kurtarma 5 sanalyer 397885563 image788x443 crop

Dostum, fotoğrafı sildikten sonra üzerinden çok zaman geçmeden geri getirmek istersen telaş etmene gerek yok çünkü, bilgisayarlarda RAM yani Bellek denilen bu donanım her şeyi geçici olarak kaydeder. Altını çiziyorum geçici olarak kaydeder. Eğer ki bilgisayarınızı kapatmadan önce fotoğrafı geri getirmek mümkün çünkü RAM geçici olarak bilgisayarınızı kapatana kadar kendisini temizlemez. Fakat bilgisayarı kapattıktan sonra RAM kendisini tamamen siler.

1- Geri Dönüşüm Kutusuna Bir Bak

Dostum, silinen bir şeyi getirmek için yapabileceğin ilk şey geri dönüşüm kutusuna bakmak olacaktır. Tabi kalıcı olarak bilgisayardan sildiysen Geri Dönüşüm Kutusunda bulamayabilirsin. Heyy telaşlanmana gerek yok bu yapabileceğin ilk ve en basit yöntemdi.

2- Recuva Portable ‘yi İndirin

Reis, burayı okuduğuna göre galiba fotoğrafları kalıcı olarak silmişsin, canın sağ olsun bunun içinde bir çözüm yöntemimiz var. Bir dosya kurtarma programı indirip bir de bu yöntem ile silinen fotoğrafları geri getirmeyi deneyebilirsin. Tabi sana en iyi dosya kurtarma programı Recuva Portable ‘yi kullanmanı öneririm.

recuva 5a0245c39e9427003c221081

3- Son Çare İşi Bilen Birisine Danışman Gerekiyor

Hacı nasıl silmişsen, artık silinen fotoğrafları geri getiremiyorsan daha profesyonel kişilere danışman gerekiyor. Kısaca mahallendeki bilgisayarcıya gidip sorabilirsin.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli