Yeni Başlayanlar İçin: Walking War Robots

Sıradaki içerik:

Yeni Başlayanlar İçin: Walking War Robots

Battle Royale: Fortnite Oyun Stratejisinde Bazı Değişiklikler

920 okunma — 21 Aralık 2019 22:50
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

fortnite

V11.30 güncellemesiyle birlikte Fortnite yetkilileri oyun stratejilerini değiştirdiklerini söyledikleri bir makale yayınladı. Yetkililer bu güncellemeleri oynanıştaki aktifliği arttırmak için yaptıklarını dile getirdi ve bundan sonraki hedeflerinin yine oynanış kısmında olduğunu, beceri hasarı ve can/kalkan güçlendirmeleri olduğunu belirttiler.

Neler Değişti ?

1- Gaz Tuzakları: Gaz tuzakları artık canınızı direkt olarak bitirmek yerine etki alanına yakınlığınıza göre hasar verecek fakat tam oturduğunuzda kurtulma olasılığınız oldukça düşük olacak.

2- Yıkıcılar: Yapıları yıkmak için kullanılmaktaydı ve bazı yapıları tespit edememe gibi hataları bulunmaktaydı. Bu hatadan kurtardılar yıkıcıları.

3- Zemin İticileri: Fortnite Soğukları ve Dayanıklılık gibi oyun modlarında oyuncular tarafından aşırı kullanılıyordu ve bu durum bazı oyuncuların haksız öne geçmesine neden olmaktaydı. Bu durumdan rahatsız olan Battle Royale yetkilileri duruma el atarak haksız olarak fazla hasar vermesinin önüne geçtiler. Ayrıca bu tuzağın verdiği hasar normale oranla daha fazla hasar verdiği için diğer tuzaklara nazaran daha çok tercih edilmekteydi. Oyun envanterinin aktifliğini düşürmekteydi bu durum diğer tuzakların kullanımı düştüğü için.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli