Temtem Yetiştirme Rehberi

Sıradaki içerik:

Temtem Yetiştirme Rehberi

Başlangıçta Hangi Temtem Seçilmeli ?

868 okunma — 14 Ocak 2020 03:35
avatar

Nirvana

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

temtem

Hangi Temtem ‘i seçerek başlamanız gerektiği ve başlangıçta neler yapmanız gerektiğine dair detayları sizler için hazırladık. Size verilen üç seçenekten hangisini seçerek başladığınız oyunun ilerleyen sürecinde nasıl bir maceraya atılacağınızı belirleyecek. Bu yüzden karakterinizi seçerken emin olmalısınız. Pokemon Go’dan farklı olarak vahşi doğa da bulabilmeniz, tabi ki bunun için adaların açık olması gerekmekte. Tıpkı Pokemon Go’da olduğu gibi seçim yapabileceğiniz 3 farklı starterınız olacak. Crystle, Smazee ve Houchic. Her başlangıçda farklı maceralar ile karşılaşıyorsunuz. Bu nedenle dikkatli ve maceranızın türünü düşünerek seçmelisiniz starterınızı. Temtemler ile dolu bu macera dolu dünyada diğer türlere karşı sağlam bir ekip oluşturmalısınız.

Crystle

temtem starter crystle 816x483 1Kristal bir Temtem’dir. Fiziksel savunma kategorisinde bir hayli güçlü istatistiklere sahiptir. Kavgayı kazanmak istiyorsanız sizin için iyi bir seçim diyebiliriz. Smazee ve Houchic’e karşı güçlüdür.

Smazee

temtem starters 900x506 1

Smaze diğer türlere göre bize daha yakın, ateş statüsüne sahip ve bir hayli güçlü. Üçü arasında en ilgi çekeni olmasa da Smazee’yi seçer iseniz güçlü bir başlangıç yaparsınız. Doğa ve kristale karşı savunmaya ve etkili güce sahip olan bu Temtem oyuna etkili bir aşlangıç yapmanız için ideal.

Houchic

houchic temtem

Zihinsel güce sahip bir Temtem’dir.  Medyumsal güçlere sahip olmak isterseniz seçmeniz gereken Temtem diyebiliriz.

 

Güncel haberlerimizden anında haberdar olmak için sitemizi takipte kalın. Ayrıca Temtem Yetiştirme Rehberi başlıklı yazımızda ilginizi çekebilir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli