BMW 5 serisi 2021 Türkiye fiyatı

Sıradaki içerik:

BMW 5 serisi 2021 Türkiye fiyatı

Apple, iPhone 12 kamera sorununa çözüm arıyor

619 okunma — 08 Ağustos 2020 23:00
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

apple-iphone-12-kamera

Analist Ming-Chi Kuo’nun yeni bir araştırma notuna göre, Apple’ın tanıtımı yaklaşan standart iPhone 12 modelleri için kamera lens tedarikçilerinden biri kalite sorunları yaşıyor. Apple’ın iPhone 12 lansmanını kısa bir süre ertelemesinden sonra tedarikçi sorunlarının gelişmesi bu ertelemenin uzamasını ne derece etkileyecek merakla bekleniyor. Apple, lansmandan önce iPhone 12 kamera sorunu için çözüm bulmak istiyor.

Apple, iPhone 12 kamera sorunu için çözüm arıyor

Tahminleriyle ünlü Ming-Chi Kuo, Genius Electronic Optical’ın 5.4 inç ve 6.1 inç ‌iPhone 12‌ modellerine yönelik geniş açılı kamera lensinde kaplamalarıyla ilgili sorunlar tespit ettiğini söyledi. Sorun, yüksek sıcaklık/nem testi sırasında ortaya çıktı ve Genius’un tanıtımı yaklaşan iPhone 12’ler için yeni bileşen tedarik etmesi gerekiyor. Apple’ın toplamda kamera lensleri üretimi için çalıştığı 3 tedarikçi bulunuyor.

iphone 12 kamera sorunu

Apple’ın bu lensler için diğer tedarikçisi olan Largan, Kuo’nun söylemine göre herhangi bir kalite sorunu yaşamıyor. Apple’ın Largan’dan gelen sarf malzemelerine lansman programında gecikme yaşamamak için öncelik verebileceği belirtiliyor. Kuo paylaştığı açıklamasında; 5.4 inç ve 6.1 inç alüminyum çerçeveli iPhone 12’nin, düşük kaliteli 7 Megapiksel geniş açılı lens kalite sorununun Ağustos’un ortasından Eylül ayının ortasına kadar sorunun çözülebileceğini düşünüyor.

Apple, geçen hafta yaptığı açıklamada, iPhone 12 serisinin normalden birkaç hafta sonra piyasaya çıkacağını doğrulamıştı.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli