Fortnite Donmuş Cüceler Nerede?

Sıradaki içerik:

Fortnite Donmuş Cüceler Nerede?

Age Of Empires 4 Ne Zaman Çıkıyor ? Milletler, Oynanış, Fragman

1519 okunma — 12 Ocak 2019 14:50
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

maxresdefault 5

Age Of Empires 4 çıkış tarihi? Ve benzeri birçok sorunun cevabını sizler için araştırdım. Aşağıda hepsini belirttim. Şu an piyasada bulunan en son Age Of Empires oyunu çıkalı on seneden daha fazla oldu. Bu konuda bildiğimiz her şeyi size sunmak için tüm Empires Age of 4 haberlerini ve bilgilerini topladık. Var olan Age of Empires 4 hakkındaki az sayıdaki ayrıntıyı incelerken bize katılın ve tam teşekküllü imparatorluklara rehberlik edebileceğimiz medeniyetlere ve uluslara ışık tutun.

Age Of Empires 4 Çıkış Tarihi

Ne yazık ki, Age of Empires 4’ün çıkış tarihi hakkında bir bilgi yok; oyunun fragmanlarında eski Age Of Empires oyunlarından içermesi, Age of Empires 4’teki gelişmenin henüz erken aşamada olduğunu gösteriyor. Relic Entertainment 2017 Nisan ‘da Dawn Of War ‘ı yayınladı ve Microsoft ‘ta bir strateji oyunu yayınladığında umarım o Age Of Empires 4 ‘tür.

Age Of Empires 4 Oynayış

Relic Entertainment ve Microsoft Studios, Age Of Empires 4 ‘ün oynayışını fragmanlarda fazla belli etmedi.

Age of Empires’ı tanımıyorsanız, işte size temel bilgiler. Tarihten bir millet ya da medeniyet seçerek ufak bir köy ile başlayıp, ardından kasaba, şehir ve ülkenizi kurup medeniyetinizi geliştiriyorsunuz, tabi karşınıza zorluklar çıkmaz ise oyundan hiç zevk almazsınız siz gelişme aşamasında iken düşmanlar size saldırabilir, sizden de güzel bir savunma yapmanız gerekecektir. Tabi eski Age Of Empires oyunları gibi bazı kötü mekanikler muhtemelen düzeltilecektir.

Age Of Empires 4 ‘te Bulunan Milletler

Araştırdığım ve fragmandan edindiğim bilgilere göre bu oyunda bulunacak olan milletler: Roma lejyonerleri, İspanyol fetihleri, Amerikan yerlileri, İngiliz paltoları, Japon samurayları ve Güney Amerika’nın yerli halkları. Bu, daha önceki Age of Empires oyunlarının zaman çizelgesini ve öne çıkan uluslarını takip ediyor, oyun şimdiye kadar Japonya ‘daki, Eski Roma ‘daki, Keşif Çağı ‘ndaki, İngiliz ve Amerika ‘daki Kamakura ve Muromachi dönemlerini ziyaret etti. Age Of Empires 4, yeni bir yöne yönelebilir ya da bunun yerine, farklı dönemlerden Uygarlık serisine benzer şekilde geniş bir ülke yelpazesi içerebilir.

age of empires 4 factions

Japonya’ya Moğol İmparatorluğu da dahil olabilir ya da Savaşan Devletler döneminden çeşitli savaşçıların kontrolünü elinize alabilirsiniz. Keşif Çağı muhtemelen İspanya, Portekiz, İnka ve Aztek’i içerecektir. Antik Roma’ya eşlik etmesi için Kartaca, Pers, Gotik ve Galyalıları bekleyin. Amerika’nın Avrupa’nın kolonizasyonundan sonra olacağını gösteriyor. Viktorya dönemi, Birinci Dünya Savaşı ya da savaşlar arası dönem, tüm Age of Empires 4 için büyüleyici ortamlar olurdu.

Age Of Empires 4 Fragman

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli