RAID Shadow Legends: Şampiyon Seçimi

Sıradaki içerik:

RAID Shadow Legends: Şampiyon Seçimi

AFK Arena Hızlı Gelişme, Level Atlama Rehberi ve İpuçları

3780 okunma — 20 Aralık 2019 20:55
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

AFK Arena oynarken level atlamak oyunda ilerlemekte çok büyük bir önem taşımaktadır. Kahramanlarınızı level atlatmak için sürekli bölüm geçmelisin, maksimum level sınırı şuanda 360. Kahramanlarınızı kompozisyon olarak savunma-saldırı şeklinde dizmeye ve öncelik olarak favori enderliği yüksek karakterlerinizin levellerini yükselterek ve Rezonans Kristalini yükselterek güçlü kahraman dizilimiyle rahatça level kasabilir gerekli materyalleri toplayabilirsiniz. Kahramanlarınız güçleri giydirdiğiniz donanımlar ve levellerine göre artmaktadır. Levellere göre istatistikleri yükselir verdiği hasar, savuma, canı buna göre artar. Oynadığınız sürece kazanacağınız kahraman deneyim puanlarının çoğu AFK Ödülleri’nden gelmektedir. AFK Ödülleriniz her 12 saatte bir dolmaktadır, bu yüzden olabildiğince oyuna 12 saatte bir girip AFK Ödüllerinizi toplayıp kahramanlarınızı geliştirmeyi unutmayınız. AFK Ödüllerini toplarken yanı sıra bölümleri geçerek kahramanlarınızı bir üst seviyeye taşıyabilir ve oyunda daha hızla gelişebilirsiniz.

AFK Arena ‘yı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

Savaşa Çıktığınız Kahramanlarınıza Odaklanın


Oyunda fazla kahraman var fakat savaş arenasında sizin için savaşan 5 kişilik bir takımınız bulunmakta. Bu yüzden, sahip olduğun kahramanları doğru şekilde sıralayıp levellerini yükseltmeye odaklanmalısınız, çünkü hepsini biranda geliştirecek kaynaklara oyunun ilk levellerinde sahip olamayacaksınız. Takımınız için en iyi kahramanları seçmek biraz zor olabilir, ancak izlenmesi gereken bazı altın kurallar var. Tüm Yükselmiş Kademe Kahramanları önceki kademe kadrolardan daha iyidir, ancak elde edilmesi daha zordur. Kahramanların kademelerine göre güçlere sahip olduğunu bildiğini umuyoruz.

AFK Arena‘yı Bilgisayarda Oynamak İster misin?

Donanımlarını Geliştirin Kahramanı Güçlendirin


Oyunda biraz zaman geçirip yüksek bölümlere çıktığınız zaman, daha nadir donanımlara sahip olacaksınız. Kahramanlarınızın istatistiklerini arttırmak için sahip oldukları donanımları geliştirmek daha güçlü bir takıma ve oyunda daha hızlı ilerlemenize neden olacaktır. Kahramanınızın sekmesine gidin ve yükseltmek istediğiniz bir donanıma dokunun ve oradan, “Geliştir” düğmesine dokunun ve donanımınız daha fazla yıldız eklemek için kullanmadığınız ve ihtiyaç duymadığınız diğer eşyalarınızı feda ederek seçmiş olduğunuz donanımı geliştirip kahramanınızı güçlendirin. Böylece hem çantanızı boşaltmış olacaksınız hem de kullanacağınız donanımları güçlendirerek savaşlarda avantaj elde edebileceksiniz.

AFK Arena‘yıBilgisayarda Oynayarak Para Kazanmak İster misin?

Görevleri Tamamlayıp Hızlı Gelişin


Oyunun size vermiş olduğu görevleri sıra koymadan kolaydan zora doğru elinizden geldiğince bütün hepsini tamamlamaya çalışın, ne kadar çok görev yaparsanız o kadar çabuk gelişir ve aynı zamanda elmas kazanırsınız. Elmaslarınızı kahramanları güçlendirmek veya yeni kahramanlar edinmek için harcayabilirsiniz. Başlarda hızla level atlayabilirsiniz fakat ilerleyen bölümlerde level atlamanız biraz zorlaşacaktır bu durumda tek yapmanız gereken AFK Ödüllerinin başlamasını bekleyerek takımınızdaki kahramanları güçlendirmek olacaktır. Eğer belirli bir levelde takıldıysanız ve level atlamanız uzun zaman alıyorsa ekstra etkinliklere ve görevlere göz atabilirsiniz. Görevleri tamamlamak, daha da fazla ödülün kilidini açan görev puanları kazanmanızı sağlamaktadır. Her gün sadece günlük görevlerde ilerleyerek, kendinize ek elmaslar edinebilir ve kahraman davetleri alabilirsiniz.

AFK Arena ‘yı Samsung S9+ ‘tan 6 Kat Hızlı Oyna!

BlueStacks ile Oynayın Birçok Avantaj Elde Edin


Bilgisayar ortamında mobil oyunları oynama fırsatı sunan BlueStacks programı bize oyunda kolaylık sağlamaktadır. Bu program sayesinde bilgisayarınız üzerinden klavye ve fare kullanarak oyunları mobile göre daha rahat oynayabilirsiniz. BlueStacks programını indirip bilgisayarınıza kurup istediğiniz oyunu 5-10 dakika içerisinde bilgisayarınıza yükleyerek oynayabilirsiniz. Combo Key, Multi-Instance, Keymapping aracı gibi özellikleri BlueStacks üzerinde mevcuttur. Combo Key sayesinde oynadığınız oyun içerisindeki hareketlerinizi belirli tuşlara atayarak sadece 1 tıkla birden çok hareket, işlev ortaya çıkarabilirsiniz. Multi-Instance özelliğini kullanarak birden fazla pencerede farklı hesaplar üzerinden olarak oynayabilirsiniz ve oyun içerisinde avantajlar elde edebilirsiniz. Saydığımız özellikler ve daha fazlası BlueStacks farkıyla sizlere sunulmaktadır. Hemen AFK Arena oyununu BlueStacks ile bilgisayarınıza kurun ve savaş arenalarını ateşe verin.

Bluestacks android emulator games featured 1200x675 2

AFK Arena ‘yı Bilgisayarda Oyna!

Eğer ki bu oyunu oynarken telefonun kasıyorsa, ısınıyorsa, kendine özel bir telefonun yoksa veya AFK Arena‘yı bilgisayarda oynamak istiyorsan, sana dünyanın en iyi Android Emülatörü: BlueStacks ‘ı indirmeni öneririm. Bilgisayarın ne kadar eski olursa olsun kasmasız bir oyun deneyimi sunan BlueStacks ‘ı kesinlikle tavsiye ederim. BlueStacks ‘ı İndirmek için Tıkla!

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli