FPS Ölçme

Sıradaki içerik:

FPS Ölçme

Adobe CC 2021 Crack

2103 okunma — 28 Eylül 2021 00:32
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

adobe cc 2021 crack

Adobe programlarında CC 2018 serisine kadar Amtlib.dll ile crack yapmak mümkündü. Ancak CC 2018 sonrası sürümlerde Amtlib.dll dosyasının kaldırılması nedeniyle, Adobe Crack işlemi maalesef daha zor bir hal almış durumda. Bir çok adobe kullanıcısı tarafından adobe crack nasıl yapılır, adobe cc 2021 crack nasıl yapılır soruları araştırılmakta. Ancak bir çok site hit almak amacıyla gereksiz bilgileri doldurup crack işleminin nasıl yapılacağına dair bilgi ve dosya paylaşımı yapmıyor. Bu yazımız sonucunda Adobe programlarınızın crack işlemini kolaylıkla yapabilirsiniz.

Adobe Illustrator CC 2021 Crack Nasıl Yapılır?

Grafik tasarımcılar için olmazsa olmaz vektör tabanlı programlardan olan Illustrator için crack işlemi de son derece basit bir biçimde yapılmaktadır. Yazımızda belirttiğimiz crack dosyası sayesinde tüm adobe cc 2021 sürümlerine crack yapabilirsiniz.

Adobe Photoshop CC 2021 Crack Nasıl Yapılır?

Her fotoğrafçı ve grafik tasarımcının bilgisayarında bulunan ve olmazsa olmaz bir diğer program olan Photoshop için de aynı dosya ile crack işlemini yapabilirsiniz.

Adobe CC 2021 Lisans Sorunu

Adobe tüm programlarında 7 günlük deneme sürümü vermektedir. Ancak 7.günün sonunda lisanslanmamış olması halinde programa giriş sırasında Lisans hatası ile karşılaşır ve programı kullanamadan kapatmak zorunda kalırsınız. Deneme süresini uzatmak mümkün olmadığı gibi crack işlemi de zor bulunuyor.

Adobe CC 2021 Crack İndir

Altta yer alan linkteki dosya sayesinde tüm Adobe CC 2021 ve Adobe CC 2020 olan programları lisanslayabilirsiniz.

Adobe programlarında exe dosyasının değiştirilmesi ya da kurulum dosyasının oynanması aracılığıyla crack işlemi yapılabilir.

Öğrenci lisansı aylık 125 TL civarındadır. Ancan bu indirimli fiyattan yararlanabilmek için öğrenci maili gerekmektedir.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli