Cyberpunk 2077 İçin Temel İpuçları

Sıradaki içerik:

Cyberpunk 2077 İçin Temel İpuçları

2020’nin En İyi 5 VPN Eklentisi

931 okunma — 14 Aralık 2020 02:21
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

2020nin en iyi 5 vpn eklentisi

İnternet dünyası her gün daha da büyüyor ve internette gezinirken karşımıza çıkan web sitelerinin sayısı her geçen gün daha da artıyor. Fakat bilindiği üzere ülkemizde faaliyet göstermekte olan web sitelerinin bazıları erişime engelli durumda. Bu web sitelerine erişim sağlamanın yolu ise VPN kullanımından geçmekte. Fakat piyasada birçok VPN programı bulunuyor ve bu programların büyük çoğunluğu kullanıcıların beklentilerini karşılayamıyor. Bu yüzden sizler için güvenlik açısından problem yaşamayacağınız, hız konusunda tatmin edici sonuçlar elde edeceğiniz VPN eklentileri listeledik. Her ne kadar VPN kullanımı bağlantı hızını kötü yönde etkiliyor olsa da listemizde yer alan VPN programları bu alanda en başarılı programlar arasında yer almaktadır. Ücretsiz VPN İndirmek için alttaki en iyi vpn eklentilerinden birini seçebilirsiniz.

En İyi 5 VPN Eklentisi 2020

2020 yılında hizmet veren VPN eklentileri arasında en iyi ve en stabil şekilde çalışmakta olan VPN eklentilerini sizler için derledik. Derlememizde kullanıcı yorumları, tamamı ile eşit koşullarda yapılmış performans testleri ve eklentilerin kullanıcıları için sağlamakta olduğu ekstra hizmetler gibi kriterler göz önünde bulundurulmuştur. İşte 2020 yılında en iyi şekilde hizmet veren ve tavsiye edebileceğimiz VPN eklentileri;

tunnel bear vpn

1. Tunnel Bear

Tunnel Bear’in, Google Chrome için geliştirmiş olduğu eklenti sayesinde oldukça hızlı bir şekilde VPN bağlantısı kurmanız mümkündür. Program, 20 farklı ülkeye bağlantı izni vermektedir. Bu sayede en iyi hız seçeneklerini bulabilirsiniz. Ayrıca dilediğiniz takdirde program, en iyi bağlantıyı sizin için otomatik olarak sağlama özelliğine de sahiptir. Tunnel Bear’in sahip olduğu en önemli özelliklerden bir diğeri de CTRL + Shift + U tuş kombinasyonu ile bağlantıyı hızlı bir şekilde kurabilme fırsatı sağlamasıdır.

windscribe vpn

2. Windscribe

Windscribe özellikle de YouTube, Netflix gibi yüksek hızın gerektiği sunucularda sorunsuz ve gayet yeterli hızlarla çalışmakta olan bir VPN eklentisi olduğu için birçok kişi tarafından kullanılmakta. Üstelik programın sunmuş olduğu hizmetlerden faydalanmak için uygulamayı satın almanıza ya da kayıt olmanıza da gerek yok. Aylık 2 GB’a kadar kullanımlarınız tamamen ücretsizdir. Ek olarak, uygulamaya kayıt olur ve hesabınızı mail adresiniz ile doğrularsanız aylık ücretsiz kullanım kotanız 10 GB’a yükselmektedir. Windscribe, kullanıcılarının data gizliliğine önem vermekte olan ve bu konuda çalınma gibi olaylarla karşılaşmamak adına sürekli gerekli güvenlik önlemlerini almakta olan bir VPN eklentisi olarak biliniyor.

hotspot shield free vpn

3. Hotspot Shield Free

Hotspot Shield Free, hayatında daha önce VPN kullanmış ya da bu konu hakkında azda olsa bilgi sahibi olan tüm kullanıcılar tarafından bilinmekte olan, VPN programları arasında öncü konumda yer alan bir eklentidir. Ücretsiz bir şekilde kullanılmakta olan program, günlük 750 MB data kullanımı hakkı vermektedir. Daha fazla kullanabilmek için ise eklentinin Premium sürümünü satın almanız gerekiyor. En iyi VPN eklentileri arasında kabul edilmekte olan Hotspot shield Free, tek bir tuşa dokunmanızın ardından sizi bölgeniz için en uygun sunucuya bağlamakta ve bu sayede VPN hizmetini en yüksek hızlarla kullanmanızı hedeflemektedir. Programın en çok sevilen özelliklerinden birisi de tutarlı bir çalışma yapısının olması ve standartını kolay kolay kaybetmiyor olmasıdır.

zenmate vpn

4. ZenMate

Sahip olduğu 41 milyondan fazla kullanıcısı ile en iyi vpnler arasında kabul edilmekte olan bir uygulama. Firefox ve Chrome için geliştirilen uzantıları browserınıza ekleyerek, eklentiden en iyi şekilde faydalanmaya başlamanız mümkün. Eklentiyi kullanmaya başlayabilmek için e – posta adresinizle birlikte sisteme kayıt olmanız ve hesabınızın mail onayını yapmanız gerekiyor. Zen Mate’i diğer programlardan farklı kılan en büyük özellikse ülke seçimi yapabiliyor olmanızdır.

dot vpn

5. Dot VPN

VPN hizmetleri en kolay haliyle Dot VPN, programında sunuluyor. Fakat sistem, ücretsiz kullanıcılar için konum seçme şansı tanımıyor. Aslına baktığımız zaman en iyi vpn programları arasında yer almakta Dot VPN, gayet yeterli hızları sunmakta olduğu için bu durum çokta büyük bir problem haline gelmiyor. Ortalama olarak 10 ile 15 Mbps hız alınmakta olduğu görmekteyiz ki bu hızda diğer programlarla kıyaslandığı ve sistemin ücretsiz şekilde çalışmakta olduğu göz önünde bulundurulduğu takdirde gayet iyi bir hız olarak değerlendirilebilir. Ayrıca Dot VPN, gelişmiş güvenlik sistemi sayesinde kullanıcılarını güvence altına alıyor ve herhangi bir olumsuz duruma karşı koruyor.

  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli