Dev Baston Şekerler Nerede? Fortnite Dev Baston Şeker Görevi Rehberi

Sıradaki içerik:

Dev Baston Şekerler Nerede? Fortnite Dev Baston Şeker Görevi Rehberi

14 Günlük Fortnite Mücadeleleri Başladı: Günlük İtem Nasıl Kazanılır?

692 okunma — 21 Aralık 2018 18:46
avatar

Oyun HaberTR

  • e

    Mutlu

  • e

    Eğlenmiş

  • e

    Şaşırmış

  • e

    Kızgın

  • e

    Üzgün

Fortnite Frostnite

14 günlük Fortnite zorlukları nelerdir? Fortnite’ın haftalık zorlukları eğlenceli bir sarsıntıya dönüşüyor. Bir hafta içinde tamamlamanız için yedi zorluktan ziyade, önümüzdeki iki hafta belirli sürelerde gelecek normal Fortnite modlarından daha eğlenceli meydan okumalar geldi. Eğlenceli Fortnite meydan okumaları, son Fortnite yama notları 7.10’un bir parçası olarak geliyor. 14 günlük Fortnite mücadelesi dün 14:00 GMT (06:00 Pasifik) itibariyle başladı. Fortnite ‘a her gün girerek birbirinden daha eğlenceli yeni mücadeleleri yaparak daha güzel itemler kazanabilirsiniz. Büyük takım mücadeleleri her iki günde bir değişecek ve küçük takım mücadeleleri her 24 saatte yeni bir meydan okuma olacak. Tatil temalı yükleme ekranlarından spreylere ve diğer kozmetik itemlere kadar, her biri 14 gün süren Fortnite meydan okumalarından kazanabilirsiniz, iki hafta boyunca her gün yeni bir ödül verecektir. Bu yüzden, elimizden geldiği kadar her gün girersek daha fazla item kazanabiliriz.

14 GÜNLÜK FORTNİTE MÜCADELESİ

1. CREATİVE MODE BİR SUNUCU BAŞLATIN VEYA KATILIN

Bu ilk mücadele kolay bir işlem: Fortnite Creative Mode’da bir sunucuyu başlatın veya bir sunucuya katılın . Oyun Modu seçim ekranından ‘Yaratıcı’ modu seçin. Buradan sol altta ‘Oyna’a tıklayın – normal bir eşleşme yapıldıktan sonra, rift hedefinizi belirleyin sunucunuzu başlatmak için adım adım ilerleyin. Bu meydan okuma için güzel ödülünüzü alın: GG Ornament Spreyi.

2. DEV ŞEKER BASTONU ‘NU ZİYARET

Bu 14 günlük Fortnite meydan okuması için haritalar ve ekran görüntüleri ile ayrı bir kılavuz hazırladık. Şöyle ki, Festive Firefight yükleme ekranının kilidini açmak için Fortnite Dev Şeker Bastonu Nerede? rehberimize göz atın.

3. ARKADAŞLARINLA MAÇLAR OYNA

Bu 14 günlük Fortnite mücadelesi için sosyalleşmeniz gerekecek. Kartopu oyuncağının kilidini açmak için arkadaş listenizdeki kişilerle üç maç oynamanız gerekiyor, bu sayede hem güzel itemler kazanacaksınız hemde arkadaşlarınızla beraber eğleneceksiniz.

Diğer Mücadelelere Dair Ufak Bir Sızıntı Bilgi

Şimdilik bu mücadelelerden haberdarız fakat araştırırken ufak bir şey dikkatimi çekti ve sanırım diğer günlerde çıkacak mücadeleler bu listede, ama bu sızıntı bilginin doğruluğu kesin değil.

Dutoh0QXcAISBrU
  • Site İçi Yorumlar

En az 10 karakter gerekli